Om Oss

Br. Anderssons Möbler snart 100 år!

Redan 1919 startade min farfar, tillsammans med två bröder, en möbelfabrik och butik här i Töreboda. Att ha funnits så länge är ganska häftig och visst har det hänt mycket genom åren. Även om företaget upplevt både upp- och nedgångar kan vi konstatera att Br. Anderssons Möbler idag står starkare än någonsin. De senaste åren har vi vuxit en hel del och vi har hela tiden fokuserat på att sätta kunden i fokus och erbjuda ett brett och modernt utbud av möbler. Vårt arbete belönades 2008 då vi utsågs till Årets Möbelhandlare i hela Sverige av Sveriges Möbelhandlare.

För våra kunder är det en trygghet att veta att vi är ett stabilt företag som klarat av att hänga oss kvar i både med- och motgång. Hos oss har våra kunder alltid fått ett brett sortiment där den goda servicen ingår i priset.

Något som är roligt med att ha funnits med så länge är att man kan se hur kunderna återkommer. Och kundernas barn. Och deras barn i sin tur kommer också till oss. Det tycker vi äMagnusr roligt. För i takt med att Br. Anderssons genomgår den ena generationsväxlingen efter den andra så gör även kunderna det. Det är en härlig känsla att höra historier om hur någons farfar en gång i tiden började handla av min farfar.

Br. Anderssons Möbler är en fullsortimentsbutik och vi försöker hela tiden ha ett utbud som följer såväl trender som våra kunders efterfrågan. Den senaste tidens trend har gått i svart och vitt och mycket raka former. Nu tror jag att vi kan se fram emot lite mer färg framöver.

Oavsett vad nästa trend blir och oavsett vad du är ute efter så är du välkommen in till oss. Här hittar du ett brett sortiment av möbler och skulle du inte hitta det du söker så ber du oss ta hem det.

Välkommen in!

Magnus Andersson